maanantai 16. helmikuuta 2009

Armoton aurinko...

Ihan mukavaa kun valo lisääntyy ja aurinkokin näyttäytyy. Se vain paljastaa niin rypyt kasvoissa kuin pölyn ja lian kodissa...
Rypyt eivät minua haittaa, -niille kun en kuitenkaan mitään voi, mutta se, etten jaksa edes kotia siivota, se kyllä harmittaa -varsinkin näinä päivinä kun aurinko paistaa oloh
uoneen suuremmasta ikkunasta ja suoraan keittiöön... "paljastaen" kaiken sillä välillä; alkaen ikkunasta ja päätyen keittiön viimeisimpään nurkkaan!!! Ja pölyä, likaa, sormenjälkiä, -niitä kyllä sille välille mahtuu!!
Mistähän sitä saisi intoa ja puhtia siivoamsieen (olen kyllä aina aiemmin pitänyt siitä hommasta).
Olen hankkinut ihanat Maison Bellen pesuaineet, -on "pelit ja pensselit" mutta voima
t ja into puuttvat.



Normaalin perussiivoksen lisäksi kun pitäisi siivota kaappeja ja hyllyjäkin. Kyllä sitä pölyä pääsee kummasti myös sinne ovien taakse, hyllyille.



No, tänäänkään tuskin saan siivousta aikaiseksi, mutta jos edes sen, että pitkästä aikaa saisin itseäni sen verran niskasta kiinni, että kävisin edes vähän ulkona kävelyllä... Niin mielelläni kun aina "piiloutuisin" sohvan uumeniin viltin alle; nukkuakseni ja "päästäkseni" siten edes hetkeksi "pois" tästä murheesta ja ikävästä...

Vielä kuva vahemmiltani Ystävänpäivänä saamastani kauniista enkeli rasiasta sekä krysanteemista. Sain myös sydän suklaarasian, mutta kuten arvata saattaa, -sitä ei enää ole. ;-)




4 kommenttia:

  1. Tuttu tunne tuo rypyt kasvoissa ja mustat pussit silmien alla. Kotona kaikki siivoamatta ja järjestelemättä. Toivottavasti saadaan jostain siivousintoa. Itse haaveilen myös hierojasta. Ulkona en ole käynyt kävelyllä tänä talvena kuin muutaman kerran. Olen vain ollut sohvaperuna ja surrut oman lapseni menetystä. Voimia sinulle!

    VastaaPoista
  2. kotisi on varmasti siisti ja kaunis ilman suuria siivousurakoita:)
    kyllä sitä puhtia vielä tulee,
    uskon ja toivonkin niin<3
    lämpöinen halaus päivi

    VastaaPoista
  3. inspiraation tuulia yritän puhaltaa täältä sinnepäin!!!ja aurinkoa kans:)
    mitä ei jaksa tehä tänään, sen voi aina tehä huomenna!!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Lämmin kiitos kommentistasi! Voimia myös minä toivotan Sinulle!!
    Me tiedämme, että lapsen menettämisen jälkeen, niin siivous kuin lähes kaikki muutkin asiat menettävät merkityksensä...
    Halaus Sinulle!

    Päivi: Elän toivossa, että saan jossakin vaiheessa puhtia (ja apuakin) siivoamiseen.
    Sinulle lähtee postia tänään! =)

    Malla: Kiitos! Olen kyllä samaa mieltä; niitä mitä ei jaksa tehdä voi siirtää seuraavaan päivään... Minulla on monet asiat siirtyneet kuukausi kaupalla, -mutta kun tilanne on tämä, niin ei ne minua pahasti häiritse. Aurinkoa päivääsi!

    VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥