keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Uusi perheen jäsen, puutarhaa ja kesän herkkuja...

Kiitos ystävät rakkaat ihanista kommenteista!
Täällä minä poden kättäni... Eilen koitin hiukan jotakin tässä kotona touhuta, kuvasin vähän pihalla ja myöhemmin vielä äitini käytti minua asioilla ja kaupassa... Arvatkaa vain tykkäsikö käsi!?! Tämä on aivan kamalaa, -vaikka minä laiskottelun taidon aika hyvin osaankin, niin nyt tuntuu ettei pää/mieli kestä tätä tilannetta! Näköjään edelleenkään ei voi vielä mitään tehdä...

Mutta nyt muihin asioihin; -moni varmaan muistaa, että isäni nukkui pois marraskuun alussa. Äiti on asustellut yksin isossa talossa. Nyt hän on saanut seuraa; suloisen pienen kisu-vauvan.
Minä häneltä tässä kerran kysyin, että ottaisiko kissan seurakseen. Kollegani kissanpennuista oli tullutkin peruutuksia. Äiti innostui kovin ja eilen haimme uuden perheenjäsenen.♥
Lapsuudessani meillä on aina ollut lemmikkejä; kissoja, koiria, kaneja, -jopa ankkoja ja kalkkunakin. Eivät siis tietenkään kaikki ihan yhtäaikaa!
Isällä on ollut metsästyskoiria.
Nytkin äiti oli haaveillut pienestä koirasta, mutta mietti kuinka sidottu siihen sitten on...
Kissa tuntui sopivan paremmin.

Tässä hän on, -vielä nimetön- Kisu-neiti.
Kaikki kuvat suurenevat klikkaamalla! 



Äiti kissa Bobo; pieni, siro ja kaunis kuin mikä!


Valitettavasti sisarusparvi oli melko vikkelä enkä saanut onnistuneita kuvia kuin tästä ihanasta! 

Sisaruksia oli siis vielä kaksi lisää, musta ja mustavalkoinen.
Meillä ovat kaikki innoissaan uudesta perheenjäsenestä.  
Äiti soitti aamulla ja kertoi illan ja yön menneen hienosti. Kisu oli kiivennyt hänen sänkyynsä ennekuin äiti ehti asettua pitkäkseen ;)
Lattialla oli kyllä peti tehtynä. Neiti syö ja leikkii, on äidin sylissä ja kehrää. :) Ei kuulemma ole paljoakaan itkenyt ikävää. 
Aamulla olivat heräneet kuuden aikana kalapullia tekemään ja kisu oli syönyt vähän kalaa -ja kermaa! Äiti totesi että taitavat ottaa yhdessä aamupäiväunet!

      ~~~~~~~~  ♥  ~~~~~~~~     

Sireenit ovat kauniissa kukassa ja niitä vähän koitin kerätä sisälle.

           

Puutarha on melkolailla retuperällä eikä kesäkukkiakaan ole vielä paljoakaan... Kun en pysty mitään tekemään!!! 
Etupihan alppiruusu on kauniissa kukassa. Jostakin syystä tänä vuonna särkynytsydän jäi pienemmäksi kuin muina vuosina.



Unikon nuppu ja kastepisarat poimulehdellä ovat hauskan ja kauniin näköisiä.






Malttamattomana odotan pionien avautumista...





Lipstikka on suuri ja ruohosipulit työntävät kukkanuppuja. 




Tänä vuonna en halua kasvattaa kasvihuoneessa muuta kuin vähän kukkia ja antaa ihanan viiniköynnöksen rauhassa vallata tilaa itselleen!
Nyt kasvihuoneessa odottavat miehen laittamat tomaatit... -tilasimme seinälle tulevan kasvihuoneen mutta olisi pitänyt ymmärtää aiemmin tilata, -toimitusaika kun on 2-4 vkoa. 




Torilla on tullut käytyä vasta yhden kerran tänä keväänä. Onneksi kesää on vielä jäljellä... :)
Viime lauantaina kun kävimme kultasepän liikkeessä ostamassa lahjaa siskon nuorimmalle tyttärelle (ostimme Kalevala Kielo sarjan sormuksen, -äitini osti kaulakorun) niin piipahdimme pikaisesti torilla; -vain mansikoita ja kirsikoita lähti mukaan. Oli niin kylmä ja vettä satoi etten halunut jäädä miettimään kukkia tai kasviksia!!




Kuten siis yllä mainitsin, niin ostimme lahjan siskon nuorimmalle tyttärelle, -hän valmistui nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi. 
Vuonna 2009 juhlimme hänen ylioppilasjuhliaan, -onneksi hän kävi lukiota "pidemmän kaavan" mukaan, -meillä olisi muuten silloin v.2008 ollut hänen lakkiaisensa ja minun poikani hautajaiset... Nämä serkukset kun olivat syntyneet kahden viikon välein. Ensin syntyi minun Esikoiseni (nyt siis Taivaspoikani) ja kaksi viikkoa sen jälkeen siskoni nuorimmainen tytär.
Mietin sunnuntaina tuolla valmistujaisissa etten muistanut lakkiaisista muuta kuin että itketti kovin ja välillä kävin wc:ssä tai toisessa huoneessa itkemässä... Olihan Esikoisen menehtymisestä vasta vuosi. 
Näistä valmistujaisista osasin jo vähän nauttiakkin!
Juhlat olivat valmistujan itsensä "näköiset" ja siskojensa kanssa suunnittelemat ja tekemät.
Ihania syötäviä; -olin niin nälkäinen etten jaksanut edes kuvata juhlissa paljoakaan...
Oli erilaisia salaatteja, karjalanpiirakoita, munavoita, patonkia ja ihanaa sienipiirakkaa mummin (äitini) keräämistä suppilovahveroista.  
Oli kolmea erilaista juustokakkua. Meillä suvussa kun on kaksi kokkia! Siskoni keskimmäinen tytär on kokki sekä vanhimman tyttären poikaystävä on kokki, -myös hän oli tehnyt juhliin yhden juustokakun! Aivan mielettömän ihania syötäviä. 
Huom. Kuvakollaasissa näkyvä Aino-suklaa ei liity juhlien tarjottaviin (vaikka sielläkin ihanisa makeisia oli) vaan kun huvikseni kuvailen vähän kaikkea niin halusin sen laittaa siksi että olen tässä miettinyt kuinka paljon on kaikkea Aino ja Reino tuotteita tullut... 
Aino siideri, Reino olut sekä  Reino lenkkimakkara on maistettu. Mies kun tuo usein (liian) minulle jotakin hyvää töistä tultuaan, niin eräänä päivänä toi Aino-suklaan. Noilla on mielestäni  turhan korkeat hinnat, A&R tuotteilla siis... Rahastetaan nimellä!
Kollaasissa  tietenkin siskoni keskimmäisen tyttären koira, -minun rakas ystäväni Otto!



Ihanaa ja aurinkoista loppu viikkoa kaikille!

Minä taidan vähän syödä ja ehkä otan pienet päiväunet. Mietin että jos kävelisin myöhemmin tuohon K-Rautaan katsomaan minkälaisia kukkia siellä on, -pääsisin sitten miehen kyydissä kotiin kun hän tulee töistä!
Voikaa hyvin ja nauttikaa kauniista kesäpäivistä!

~~~~~~~~  ♥  ~~~~~~~~    
 

8 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista kädellesi toivottelen. Voin vain kuvitella millaista on elää kipeänkäden kanssa ja varoa kaikenlaista tekemistä.
    Ihana kissanpentu kotiutunut äidillesi. Siitä on varmaan paljon iloa. Sen olen huomannut koirastamme, että se tuo olemuksellaan lohdutuksen ikäviinkin hetkiin.
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle myös!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia!
    JA tuo uusi perheenjäsen on suloinen...ihana... ♥

    VastaaPoista
  3. Voi ihanuus tuota kissanpoikaa<3 Ottaisin oitis...jos asuisin ok-talossa, täällä saisin pelätä että hyppäisi parvekkeelta alas....
    Sukujuhlia on kiva viettää, tarjoilut on aina nami nami..:))
    Koitahhan taas ottaa rennosti-hyvä täältä on sanoa, mutta pikkuhiljaa etiäpäin;)) Ihanaa kesäkuuta<3

    VastaaPoista
  4. Söpö kissanpoika ja mainion värinen! Sai hyvän kodin ja äitisi seuraa. Tosi upeita kuvia taas. Kärsivällisyyttä ja toivotaan että pikkuhiljaa käsi alkaisi jo toipua paremmaksi. Kauniita kesäpäiviä.

    VastaaPoista
  5. Voi mikä söpöläinen kisumirri ♥
    Ihania kuvia oot napsinu, sielu lepää ku kattelee.

    Toivotaan,että se käpälä siitä alkaa tokeneen :)

    VastaaPoista
  6. Voi miten suloinen kissanpentu:)

    Pikaista paranemista kädelle!

    VastaaPoista
  7. On teillä ollut mukavat juhlat ja hienoa, että sinäkin jaksoit jo vähän nauttiakin.
    Kuvat ovat jälleen kerran niin tosi kauniita....

    VastaaPoista
  8. Aivan uskomattoman ihania kukkakuvia, taidokkaita ja tyylikkäitä ja kauniita, ihan kaikkea ihanaa. Kissa on suloinen. Täytyy tunnustaa, että en ole kissaihminen.
    Paranemista kädelle toivottelen!

    VastaaPoista

Iloitsen kommenteista!♥
Muistathan kuitenkin muotoilla sanasi niin ettet loukkaa ketään ja että olet valmis seisomaan sanojesi takana ihan omalla nimelläsikin.
Blogini on julkinen, mutta kirjoitan tänne OMIA näkemyksiäni ja ajatuksiani.
Jos tuntuu että haluat tuoda oman -eriävän- mielipiteesi julki, niin voit laittaa minulle sähköpostia. Näin vältymme turhilta reposteluilta kommentti boxissa!♥